skip to Main Content
NOAB Gecertificeerd +31 (0)13 51 99 661 info@vkpfinancials.nl

“Persoonlijk en een no-nonsense mentaliteit”

Ik heb bewust niet gekozen voor een groter accountantskantoor. De prijs staat daar niet in verhouding met wat ik daarvoor krijg. Bovendien houd ik het graag simpel en heb graag één vast contactpersoon. Wat me vooral bevalt, is de persoonlijke benadering en de no-nonsense mentaliteit van dit kantoor. To the point, snel schakelen en bruikbare tips: dat is Van Kaam & Partners Financials.

Global Software Solutions

“Van Kaam & Partners Financials begrijpt ondernemers”

Van Kaam & Partners Financials begrijpt goed hoe een horecabedrijf reilt en zeilt. En wat er bij ondernemerschap komt kijken. Pascal komt iedere maand langs en dan bespreken we aan de hand van de cijfers wat we anders kunnen doen. Wij krijgen adviezen die ons tijd en geld besparen. Een geautomatiseerde salarisverwerking en administratie geven ons de vrijheid om ons te richten op ons vak.

Boschwachter In 't Mastbos

“Persoonlijk, betrokken en eerlijk”

Persoonlijk, betrokken en eerlijk. Dat zijn voor mij de 3 pijlers waarop onze jarenlange samenwerking is gebouwd. Zaken worden niet mooier voorgedaan dan wat het is, maar tevens ook vergezeld van een doordacht en gemeend advies. Als Karen zegt dat het kan, dan kan het ook! En op basis van deze open manier van samenwerken, hebben we samen mijn bedrijf door 2 jaar coronacrisis geleid. Chapeau!

“De juiste expertise in het grensgebied”

Samen runnen wij een kapsalon in Alphen. Wij wonen echter in België en dat betekent dat de administratie wat ingewikkelder in elkaar zit. Er zijn niet veel accountants- kantoren die een grensoverschrijdende dienstverlening kunnen bieden aan ondernemers. Van Kaam & Partners Financials heeft de nodigde expertise wél in huis. Alles is nu goed geregeld, zowel zakelijk als privé.

Hypo Hair

“Administratie van een kwaliteit om in te lijsten”

De administratie is het hart van je onderneming. Het geeft ons rust te weten dat die basis goed geregeld is. Van Kaam & Partners Financials spreekt de taal van MKB'ers en helpt ons verder door het geven van nuttige tips en adviezen. Wanneer wij tussentijds een vraag hebben, dan ontvangen wij binnen een dag het antwoord. De lijnen zijn kort en dat werkt erg fijn.

Jan D'Art Galerij En Lijstenmakerij

“Prettige partner”

Een goede bedrijfsadviseur is het verlengstuk van je bedrijf. Wij vinden het dan ook van groot belang dat er een goede klik en samenwerking is. Samenwerken met Van Kaam en Partners financials, ‘Werkt voor ons’’.
Korte lijntjes, duidelijke communicatie en persoonlijk advies is wat we zoeken in een goede adviseur. Alles goed geregeld privé en zakelijk geeft ons rust.

Back To Top