skip to Main Content
NOAB Gecertificeerd +31 (0)13 51 99 661 info@vkpfinancials.nl

Gratis adviesgesprek

Wanneer u van plan bent om een onderneming te starten, graag over wilt stappen van uw huidige administratiekantoor naar Van Kaam & Partners Financials of financieel bedrijfsadvies nodig hebt, dan kunt u contact met ons opnemen. Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Inventarisatie en voorstel

Op basis van de informatie die wij uit het kennismakingsgesprek hebben vergaard, gaan wij aan de slag om een inventarisatie te maken van de behoefte aan onze dienstverlening. Op basis van deze inventarisatie maken wij een voorstel.

Overstapservice

Indien u overstapt naar Van Kaam & Partners Financials, dan nemen wij u graag het regelwerk dat bij de wisseling komt kijken, uit handen. Wij zorgen er geheel gratis voor dat wij de juiste gegevens krijgen welke nodig zijn voor een vlekkeloze overgang.

Vaste maandprijs

Bij Van Kaam & Partners Financials betaalt u een vaste maandbedrag voor de geleverde diensten. Deze vergoeding is inclusief inboeken, jaarrekening, BTW aangiftes, eventuele loonadministratie en advies, zodat u nooit voor verrassingen staat. Duidelijk en transparant, dus.

Samenwerking specialisten

Wij weten precies wat wij wel en niet kunnen. Voor specialistische juridische of fiscale expertise verwijst Van Kaam & Partners Financials u geheel vrijblijvend door naar de beste specialisten. Op grond van onze samenwerking kunnen wij voor u scherpe en transparante tarieven afspreken.

Persoonlijk en vertrouwd

Van Kaam & Partners Financials hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij kennen onze klanten en zijn direct bereikbaar bij vragen. U krijgt een vast, vertrouwd aanspraakpunt zodat u uw verhaal maar één keer hoeft te vertellen.

Back To Top